|
| Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1) |
| Üye: |
PR. DR.MUSTAFA ERKANDAN BİR ÖNERİ(1971 MEZUNLARI) |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
| Yazar | ||
neyfel
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Konu: PR. DR.MUSTAFA ERKANDAN BİR ÖNERİ(1971 MEZUNLARI)Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2009 Saat 11:09 |
|
|
Sevgili forum üyeleri
PR. DR. Mustafa Erkan şu anda Kayseri'de görev yapmaktadır. Bu değerli dostumuzun bir önerisi var . Birecik lisesinden 1971 yılı mezunlarının 40 ıncı yılın hep birlikte Birecikte Kutlamak istıyor.Bu duyurudan haberi olan 1971 mezunları biribirlerini arayarak mutlaka haberdar etmelidirler.Şimdiden görüşüp karar vermeniz daha sağlıklı olacağını düşünerek bu duyuruyu Birecik lisesi 1971 mezunlarına yapmış bulunuyor. Hepinize kucak dolusu sevgiler sunuyor.
PR. DR.Mustafa ErkanTL 05334135033
|
||
![]() |
||
i.Halil BİNGÖL
FORUM YÖNETİMİ
Birecik Forumu Mesaj Rekortmeni |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı i.Halil BİNGÖL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2009 Saat 14:17 |
|
|
Çok güzel bir düşünce.Aslında benim de hep hayalimdi mezun olduğum yılın onuncu,yirminci vs. vs. yıllarında arkadaşlarımla buluşmak..10. yılı kaçırdık ama,20. yıla 2 yılımız var bizim de..yani 1971 mezunları 40. yıllarını kutlarken,biz de 1991 mezunları olarak 20. yılımızı kutlayabiliriz..Neden olmasın?Bu işin üstünde durmak lazım..
Mustafa hocamı bu girişiminden dolayı kutluyorum..Bakalım bizim dönemden bir gönüllü çıkacak mı organizasyon için...
|
||
![]() |
||
fatmacoskun
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fatmacoskun
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2009 Saat 15:07 |
|
|
hocam güzel düşünmüşsünüz.inşallah bizim dönemlerde düşünürde toplanırız
|
||
![]() |
||
şükran
KIDEMLİ BACEY
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2009 Saat 19:14 |
|
|
Bu buluşmaları genelleyip güzel bir pilav günü yapsak olmaz mı? Tüm dönemlerin mezunları biraraya gelip eski günleri yad etseler...Birecik Lisesi bahçesinde 40. yıl mezunlarının anılarını dinlesek ne güzel olur...
|
||
![]() |
||
SADONIZM
FORUM YÖNETİMİ
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 11:11 |
|
|
Mustafa Hocamı bu güzel önerisinden dolayı kutluyorum.Uyarına gelirse ben de katılırım.Ayrıca Şükran YÜCEL'in de dediği gibi tüm Birecik Lisesi mezunları bir gün belirleyip,her yıl düzenli olarak "PİLAV-YA DA NOHUT GÜNÜ" yapmalıdırlar;bence o gün "KELAYNAK HAFTASI" içerisinde bir güne konulabilir..
|
||
![]() |
||
levent yüncü
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı levent yüncü
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 13:59 |
|
|
herkes iyi güzel söylüyor da, iş icraata gelince kimse kalmıyor ortalıkta. bundan üç yıl önce birecik lisesi mezunları derneği kurmak için girişimde bulunmuştuk, hatırlayan vardır muhakkak. başlangıçta herkes destek veriyor gibi göründü. biz de birkaç arkadaş işe koyulduk ve nitekim bütün resmi işlemleri tamamlayarak derneği kurduk. lakin ilk olağan kongrede ulaşmamız gereken üye sayısı olan 33 e bir türlü ulaşamadık. kimse üye olmak istemedi. düşünebiliyor musunuz, koskoca birecik lisesinin yüzlerce mezunu arasından 33 kişi bulamadık (katılımda bulunanları tenzih ediyor ve sitayişlerimi beyan ediyorum). hatta birecikte her sene toplanan -yanılmıyorsam- 1974-75 mezunlarına bile gittik destek için, ama nafile. nihayet olağan kongre yapılması gereken zaman geldi ve istenen sayıya ulaşamadığımız için dernek kendiliğinden fesh oldu. dernek fesholduğunda bu iş için yola koyulanlardan geriye sadece iki kişi kalmıştı. ne kadar trajik değil mi?! bunları yazarken amacım buraya yazı yazan arkadaşların heveslerini kırmak değildi. sadece bir vakıaya değinmek istedim. ve ben hala bu tarz girişimlere destek vereceğimi bildirmek istiyorum. |
||
![]() |
||
i.Halil BİNGÖL
FORUM YÖNETİMİ
Birecik Forumu Mesaj Rekortmeni |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı i.Halil BİNGÖL
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 14:20 |
|
Bazen geçmişe dönüp,eski topikleri inceliyorum forumda..Ve en çok içerlediğim konuların başında da senin şu anda bahsettiğin dernek konusu geliyor..Yazdıklarının altına aynen imzamı atıyorum..
O iş gerçekten sen ve Hatice için zor ve sıkıntılı bir süreçti..Çaba gerektiriyordu..Sizler bu çabayı fazlasıyla gösterdiniz..Allah razı olsun..
Ama bence burada bahsi geçen süreçte fazla bir çaba gerekmiyor..Bir gün ve yer belirlenecek(aynen forum buluşmalarında olduğu gibi).Ulaşabildiğimiz kadar arkadaşlarımıza ulaşılacak..(Forum,radyo,telefon,duyuru gibi vasıtalarla).Belki de çok fazla abartmadan,sadece birer bardak çay eşliğinde eski günler yad edilecek..Bu safhada bana düşen ne varsa elimden geldiğince,ben de yapmaya hazırım.Yeter ki,zamanım uygun olsun..
|
||
![]() |
||
şükran
KIDEMLİ BACEY
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 17:25 |
|
|
Toplanalım, orada derneğin kuruluşu için de görüşmeler yaparız. İnsanları ilk etapta biraraya getirmek zordur ancak, daha sonrası çorap söküğü gibi kendiliğinden gelir. Bu tür organizasyonlar nasıl yapılır, bağlantılar nasıl kurulur bilmiyorum. Bir arkadaşımızın Birecik Lisesi müdürüyle görüşüp neler yapılması gerektiğini öğrenmesi gerekecek. Şanlıurfa ve Gaziantep'te duyurunun yapılması ve çeşitli basın kuruluşlarında yayınlanması konusunu ben üstleniyorum. Yapmam gereken başka bir görev de verilirse seve seve yaparım. Bu işi Birecik'teki arkadaşların organize etmesi daha kolay olur düşüncesindeyim. Ama, dışarda olanların da her türlü desteği vereceğini umuyorum. Bu konuda görev bölümü yapılması için bir toplantı düzenlediğiniz takdirde de mutlaka katılırım. Saadettin Hocam organizasyon düzenlenmesi konusunda (Şanlıurfa'daki muhteşem buluşmalardan biliyoruz
|
||
![]() |
||
chef63
TEMSİLCİ
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2009 Saat 23:27 |
|
|
Ben de 1971 Birecik Lisesi mezunlarındanım. Düşünce güzel...Ancak Prof.Dr.Mustafa ERKAN'ı bu güzel düşüncesiyle forumda görmek okumak isteriz. Destekliyorum. Ayrıca Fen şubesi ve edebiyat şubesi mezunları arkadaşlara da ulaşabilmek için ,o yıllarda çıkardığımız mezuniyet albümünü ya da mezunların listesini de verebilirim. Bu arkadaşlara ulaşmak için forumdaki arkadaşlara çok iş düşüyor.
Nedendir bilinmez,bir araya gelmek için neden 40 yıl bekledik dersiniz?
İşte Birecik Forumunun büyüklüğü,hemşerileri buluşurup bir araya getirmesi ne kadar güzel değil mi? İyi ki varsın ''BİRECİK FORUMU''...
147-MÜSLÜM YÜKSEKYUVA 6/Fen
|
||
![]() |
||
levent yüncü
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı levent yüncü
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ekim-2009 Saat 11:23 |
|
sevgili dostum, ben de zaten böyle bir girişime destek vereceğimi söylemiştim. hem senin olduğun her yerde ben de varım biliyorsun :)
|
||
![]() |
||
Diğer Sayfaları Görebilmek
İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
Yanıt Yaz
Sayfa 12>
Forum Atla
Forum izinleri

Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma
Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005