Anasayfam Yap Favorilerime Ekle E-Posta Tavsiye Et Birecik Dernek Birecik Portal Yardım Radyo Destek Hattı
Birecik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > BİRECİK GENEL > BİRECİK-SORUNLARI-ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Uyuşturucu Sorunu
  YARDiM YARDiM  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1)
Üye:

Uyuşturucu Sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yazar
ELİT AKEY
<font color=ff7b3c>ELİT AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet uğur hocaoğlu
Yas:35
Kullanıcı No.: 1107

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehmet hocaoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Uyuşturucu Sorunu
    Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 02:40
Arkadaşlar bu defa birecige gitigimde birileri memleketimize eroin denen uyuşturucunun girdigini ve azımsanmıyacak sayıda gencimizin bunu kulandıgını söylediler,eroini bilenler bilir ki çok ilet bir uyuşturucudur esrara benzemez sentetik oldugu için sonu ölümle biter genelikle.Şimdi bu konuyu burya taşımamın asıl sebebi ise yine ida odur ki bu ileti satan kişilerle polis baş edemiyor hata bu kişiler rahatlıkla polise mukavemet ediyor ve yine ida bu kişiler birileri tarafından kolanıyor bu konun ayrıntılarını birecikte yaşayanlar daha iyi bilir.Benim dilegim bu olay gerçekse bu konuda forumda ki arkadaşlar irade koymalı adalete emniyete medyada tanıdıgı olanlar bu konuya dikat çekmeli bu ilet daha fazla yayılmadan kurutulmalıdır,Faiz ileti memleketi sararken bu konuda adaletle yolu kesişenler bir şekilde kurtulurken bu konuda sesiz kalıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler bilsinki bu defa ki yılan herkese bir şekile dokunabilecek bir yılan paranızı bir şekilde kontrol edebilirsiniz ama çocuklarnızı bu ilete kaptırabilirsiniz.Bu forum belgesel olma idası yanında bu tür konularda mücadele verme idasını ortaya koyabilir koymalıdır.Amacım kimseye akıl vermek degil bu konuya dikat çekmek.SAYGILAR..
iMZA:  
...UMUT İLE SEVDA İLE DÜŞ İLE...

Yukarı Don
esgin Açılır Kutu Gör
ONURSAL ÜYE
<font color=008000>ONURSAL ÜYE</FONT>
Simge
Uye Bilgileriisim: müslüm esgin
Yas:50
Kullanıcı No.: 116

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 14:31
sanırım arkadasın yazdıgı onemlı konuyu forum uyelerımız henuz okumamıs okusalardı gereklı duyarlılıgı gosterıp bu konudakı fıkırlerını beyan ederlerdı.
bızım yapacagımız  cocuklarımızı yakın cevremızı bılınclendırmek ve bu ıllete bulasmamalarını saglamaktır.
adlı olarakta emnıyet guclerımız  gereklı tedbırlerı alacaklarına ınanıyorum.
Yukarı Don
müslüm aykılıç Açılır Kutu Gör
VİP
<font color=800080>VİP</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: müslüm aykılıç
Yas:49
Kullanıcı No.: 111

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı müslüm aykılıç Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 16:18

İlçemizde son yıllarda tinerci bir kesmin oluştuğunu duymuştum ama eroin kulanımını hiç duymamıştım.Bu maddeyi kullanan ilçemizde bir kişi bile olsa halkımızın ve emniyet güçlerinin birecik gençliğinin , çocuklarımızın geleceği için gerekli hasasiyeti göstermeleri gerekmektedir.
Yukarı Don
muslum taylan Açılır Kutu Gör
ONURSAL ÜYE
<font color=008000>ONURSAL ÜYE</FONT>
Uye Bilgileriisim: MÜSLÜM TAYLAN
Yas:52
Kullanıcı No.: 2296

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı muslum taylan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 16:20
MEHMET BEY GÜZEL BİR KONU AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BU İŞİN TEHLİKESİNİ YAKINLARIMIZA ANLATARAK  ÇEVREMİZE YAYILMASINI EL BİRLİĞİYLE ÖNLİYE BİLİRİZ. UYUŞTURUCUYA HAYIR.
Yukarı Don
lahliz2 Açılır Kutu Gör
AKEY
<font color=0000ff><b>AKEY</b></font>
Simge
Uye Bilgileriisim: hüseyin büyükkayın
Yas:46
Kullanıcı No.: 6774

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı lahliz2 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 18:45
selamlar mehmet bey gençlerimiz için böyle bir konuyu
gündeme aldığınız için teşekürler umarım memleketimizin
ileri gelen saygın kişileri ve emniyet güçlrimiz
duyarlı olurda gençlerimizi bu zehir denen illete
karşı uyarırlar  saygılarımla
Yukarı Don
mehmet hocaoğlu Açılır Kutu Gör
ELİT AKEY
<font color=ff7b3c>ELİT AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet uğur hocaoğlu
Yas:35
Kullanıcı No.: 1107

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehmet hocaoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2010 Saat 12:32
Arkadaşlar bilinsin ki bu olay dedikodudan ibaret degil herkesin tanıdıgı bir ailenin oglu bu ilete düşmüş abisi arkadaşım o anlatı çaresizler biliyorlar ama bir şeyde yapamıyorlar ve polisinde bir şey yapamadıgını bunların bir çete oldugunu o anlatı.Yani bu anlamda cidiye alınması gereken bir olay üzüldüm ben tabi anlatınca bana bunları en azından burya foruma taşıyayım herkes bilinçlensin dedim ve elinden bir şeyler gelen varsa yapsın dedim
iMZA:  
...UMUT İLE SEVDA İLE DÜŞ İLE...

Yukarı Don
şükran Açılır Kutu Gör
KIDEMLİ BACEY
<font color=53a9ff>KIDEMLİ BACEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: şükran yücel
Yas:Geçersiz
Kullanıcı No.: 301

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı şükran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 12:02
Polisin ya da güvenlik görevlilerinin bu tür çetelerle başa çıkmaması durumunu doğrusu aklım almadı. Devlet bu tür durumlarda mutlaka varlığını hissettirir. Uyuşturucu zaten sosyal ve ekonomik bir çok sorunun beraberinde getirdiği büyük bir problem. İş imkanları olan, eğitim seviyesinin yüksek olduğu yerlerde gençler uyuşturucuya değil, spora, kültürel faaliyetlere yönelir. Bu nedenle Birecik'te iş imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile eğitim konusunda çaba harcanması gerektiği düşüncesindeyim.
Bu işin çaresi nedir, bu aileye biz nasıl yardım edebiliriz, bunları tartışırsak sanırım bir çözüm üretebiliriz.
Yukarı Don
yusufsözmen Açılır Kutu Gör
VİP
Simge
Uye Bilgileriisim: YUSUF SÖZMEN
Yas:28
Kullanıcı No.: 3840

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yusufsözmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 09:15

bireciğimizde böyle bir illetin barınıyor olması gerçekten çok üzücü bir durum inşallah olaya el atılır eğer önü alınamaz ise birecikte bir sektör haline bile dönüşebilir tüm aile büyüklerinin dikkatli olması ve çocuklarını uyarması ve gerekiyorsa onları takip etmesi gerekir

iMZA:  
İNSANIN KAZANDIĞI PARADAN DEĞİL PARANIN KAZANDIĞI İNSANDAN KORKULUR
Yukarı Don
SADONIZM Açılır Kutu Gör
FORUM YÖNETİMİ
<font color=0003c>FORUM YÖNETİMİ</font>
Birecik Forum Yönetimi
Simge
Uye Bilgileriisim: Sadettin Gürsöz
Yas:49
Kullanıcı No.: 2829

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SADONIZM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 17:09
     Ben de esrar ve tiner kullanıcılarını duymuştum ama eroini ilk defa duydum Uğur Kardeş.. Çok daha zararlı olduğuna haklı olarak dikkat çektiğin bu sentetik illetle yalnızca polis ve adli yollarla mücadele ne yazık ki caydırıcı olmuyor.Toplumsal ve eğitsel çalışmalara ağırlık verilmesi inancındayım..
iMZA:  
Prof.Dr. Sadettin GÜRSÖZ
Harran Ün.Ziraat Fak. Öğr.Üyesi
0414 318 3702
0542 275 0181
0536 980 0206
Yukarı Don
odtukampus Açılır Kutu Gör
VİP
Birecik Kampüs Üyesi
Simge
Uye Bilgileriisim: abdullah çimenlidal
Yas:25
Kullanıcı No.: 1685

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı odtukampus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:18
Mehmet abi açtığın konu ve duyarlılığın için teşekkür ediyorum.Ama sanırım bu konu sadece çevremizdekileri uyararak önlenebilecek bir sorun değil.Şükran hanım ve diğerleri gibi ben de emniyet görevlilerinin bu konuda bir şey yap(a)maması durumunu anlayamadım doğrusu.
Bu yüzdendir ki Birecik'teki forum üyeleri bir kaç kişi toplanarak,yani Birecik Forumu temsilcisi olarak bu konuyu emniyet görevlileriyle konuşup,tartışıp daha sonra da bizleri aydınlatabilirler...
iMZA:  
Suskunluğum asaletimdir.Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Yukarı Don

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum izinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005

** !! Birecik Forumunda Bulunan Bilgiler ve Dosyalar izinsiz Kopyalanamaz !! **
LUTFEN iZiNSiZ KOPYA ETMEYiNiZ.
ALINTI YAPTIGINIZDA KAYNAK GOSTERiNiZ.
EMEGE SAYGI DUYUNUZ.

Bu Sayfa 0,250 Saniyede Yüklendi.