|
| Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1) |
| Üye: |
Uyuşturucu Sorunu |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
| Yazar | |
mehmet hocaoğlu
ELİT AKEY
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet hocaoğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: Uyuşturucu SorunuGönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 02:40 |
|
Arkadaşlar bu defa birecige gitigimde birileri memleketimize eroin denen uyuşturucunun girdigini ve azımsanmıyacak sayıda gencimizin bunu kulandıgını söylediler,eroini bilenler bilir ki çok ilet bir uyuşturucudur esrara benzemez sentetik oldugu için sonu ölümle biter genelikle.Şimdi bu konuyu burya taşımamın asıl sebebi ise yine ida odur ki bu ileti satan kişilerle polis baş edemiyor hata bu kişiler rahatlıkla polise mukavemet ediyor ve yine ida bu kişiler birileri tarafından kolanıyor bu konun ayrıntılarını birecikte yaşayanlar daha iyi bilir.Benim dilegim bu olay gerçekse bu konuda forumda ki arkadaşlar irade koymalı adalete emniyete medyada tanıdıgı olanlar bu konuya dikat çekmeli bu ilet daha fazla yayılmadan kurutulmalıdır,Faiz ileti memleketi sararken bu konuda adaletle yolu kesişenler bir şekilde kurtulurken bu konuda sesiz kalıp bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyenler bilsinki bu defa ki yılan herkese bir şekile dokunabilecek bir yılan paranızı bir şekilde kontrol edebilirsiniz ama çocuklarnızı bu ilete kaptırabilirsiniz.Bu forum belgesel olma idası yanında bu tür konularda mücadele verme idasını ortaya koyabilir koymalıdır.Amacım kimseye akıl vermek degil bu konuya dikat çekmek.SAYGILAR..
|
|
![]() |
|
esgin
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 14:31 |
|
sanırım arkadasın yazdıgı onemlı konuyu forum uyelerımız henuz okumamıs okusalardı gereklı duyarlılıgı gosterıp bu konudakı fıkırlerını beyan ederlerdı.
bızım yapacagımız cocuklarımızı yakın cevremızı bılınclendırmek ve bu ıllete bulasmamalarını saglamaktır.
adlı olarakta emnıyet guclerımız gereklı tedbırlerı alacaklarına ınanıyorum.
|
|
![]() |
|
müslüm aykılıç
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı müslüm aykılıç
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 16:18 |
|
İlçemizde son yıllarda tinerci bir kesmin oluştuğunu duymuştum ama eroin kulanımını hiç duymamıştım.Bu maddeyi kullanan ilçemizde bir kişi bile olsa halkımızın ve emniyet güçlerinin birecik gençliğinin , çocuklarımızın geleceği için gerekli hasasiyeti göstermeleri gerekmektedir.
|
|
![]() |
|
muslum taylan
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muslum taylan
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 16:20 |
|
MEHMET BEY GÜZEL BİR KONU AÇTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
BU İŞİN TEHLİKESİNİ YAKINLARIMIZA ANLATARAK ÇEVREMİZE YAYILMASINI EL BİRLİĞİYLE ÖNLİYE BİLİRİZ. UYUŞTURUCUYA HAYIR.
|
|
![]() |
|
lahliz2
AKEY
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 18:45 |
|
selamlar mehmet bey gençlerimiz için böyle bir konuyu
gündeme aldığınız için teşekürler umarım memleketimizin
ileri gelen saygın kişileri ve emniyet güçlrimiz
duyarlı olurda gençlerimizi bu zehir denen illete
karşı uyarırlar saygılarımla
|
|
![]() |
|
mehmet hocaoğlu
ELİT AKEY
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet hocaoğlu
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2010 Saat 12:32 |
|
Arkadaşlar bilinsin ki bu olay dedikodudan ibaret degil herkesin tanıdıgı bir ailenin oglu bu ilete düşmüş abisi arkadaşım o anlatı çaresizler biliyorlar ama bir şeyde yapamıyorlar ve polisinde bir şey yapamadıgını bunların bir çete oldugunu o anlatı.Yani bu anlamda cidiye alınması gereken bir olay üzüldüm ben tabi anlatınca bana bunları en azından burya foruma taşıyayım herkes bilinçlensin dedim ve elinden bir şeyler gelen varsa yapsın dedim
|
|
![]() |
|
şükran
KIDEMLİ BACEY
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 12:02 |
|
Polisin ya da güvenlik görevlilerinin bu tür çetelerle başa çıkmaması durumunu doğrusu aklım almadı. Devlet bu tür durumlarda mutlaka varlığını hissettirir. Uyuşturucu zaten sosyal ve ekonomik bir çok sorunun beraberinde getirdiği büyük bir problem. İş imkanları olan, eğitim seviyesinin yüksek olduğu yerlerde gençler uyuşturucuya değil, spora, kültürel faaliyetlere yönelir. Bu nedenle Birecik'te iş imkanları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile eğitim konusunda çaba harcanması gerektiği düşüncesindeyim.
Bu işin çaresi nedir, bu aileye biz nasıl yardım edebiliriz, bunları tartışırsak sanırım bir çözüm üretebiliriz.
|
|
![]() |
|
yusufsözmen
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufsözmen
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 09:15 |
|
bireciğimizde böyle bir illetin barınıyor olması gerçekten çok üzücü bir durum inşallah olaya el atılır eğer önü alınamaz ise birecikte bir sektör haline bile dönüşebilir tüm aile büyüklerinin dikkatli olması ve çocuklarını uyarması ve gerekiyorsa onları takip etmesi gerekir |
|
![]() |
|
SADONIZM
FORUM YÖNETİMİ
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 17:09 |
|
Ben de esrar ve tiner kullanıcılarını duymuştum ama eroini ilk defa duydum Uğur Kardeş.. Çok daha zararlı olduğuna haklı olarak dikkat çektiğin bu sentetik illetle yalnızca polis ve adli yollarla mücadele ne yazık ki caydırıcı olmuyor.Toplumsal ve eğitsel çalışmalara ağırlık verilmesi inancındayım..
|
|
![]() |
|
odtukampus
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı odtukampus
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:18 |
|
Mehmet abi açtığın konu ve duyarlılığın için teşekkür ediyorum.Ama sanırım bu konu sadece çevremizdekileri uyararak önlenebilecek bir sorun değil.Şükran hanım ve diğerleri gibi ben de emniyet görevlilerinin bu konuda bir şey yap(a)maması durumunu anlayamadım doğrusu.
Bu yüzdendir ki Birecik'teki forum üyeleri bir kaç kişi toplanarak,yani Birecik Forumu temsilcisi olarak bu konuyu emniyet görevlileriyle konuşup,tartışıp daha sonra da bizleri aydınlatabilirler...
|
|
![]() |
|
Diğer Sayfaları Görebilmek
İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
Yanıt Yaz
Sayfa 12>
Forum Atla
Forum izinleri

Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma
Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005