|
| Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1) |
| Üye: |
Uyuşturucu Sorunu |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <12 |
Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
| Yazar | |
mehmet hocaoğlu
ELİT AKEY
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmet hocaoğlu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:42 |
Eger bu konuda görüşme gibi bir karar alınırsa bende o gönülü arkadaşlarımıza bu magdur ailenin ismini telefonda söylerim onunla görüşüp ayrıntılı bilgi alırlar ve ayrıntılı bir bilgi ile emniyet'e giderler.
|
|
![]() |
|
B.SITKI YAYLACI
TEMSİLCİ
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı B.SITKI YAYLACI
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 13:36 |
|
Bundan iki / üçyıl önceydi galiba...o zaman foruma yeni katılmıştım...
İbret olsun..ibret alınsın...kullananlar varsa..uyarılsın..tedaviye alınsın...(Bazılarının dediği gibi bu tür durumlar polisiye çarelerle önlenemez) diye...UYUŞTURUCU KULLANAN BİR ANNE/BABA DAN DOĞAN ÇOCUĞUN RESMİ ni..forumda yayınlamıştım... Fakat mevcut tehlikeyi yada gelecek olan tehlikeyi göremeyen...kişiler tarafından...ibretlik resim forumdan silindi.... Şimdi o arkadaşlara soruyorum...NE OLDU...HANİ BİRECİKTE BÖYLE ŞEYLER OLMAZDI...KİMSE UYUŞTURUCU KULLANMAZDI.....kendimizi kandırmayalım beyler...bayanlar... Bu savunma ancak şu demektir...ben görmüyorsam...öyle bir şey yoktur... Ve yukarıda da dediğim gibi...bu olay lar sadece polisiye önlemlerle engellenmez...konuşmak..ikna.. kötü örnekleri uyarı mahiyetinde gösterme..ders alınmasını sağlama..ve o illete ulaşılmasını engelleme yolları bunların önlenmesinde sadece bir iki yoldur... Kimsenin bu illet ile tanışmaması...kullanmaması..bunu bir geçim kaynağı haline getirmemesi dileklerim ile... |
|
![]() |
|
yücel yardımcı
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yücel yardımcı
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 18:40 |
|
arkadaşlar bu illet bütün dünyada insanlıgın sorunu şu an belkide mahalenizde oturdugunuz binada daha yakınınızda bu iletin bagımlısı olabilir bu ileten çoçukları korumanın tek yolu koluk kuvetlerinden önce aileye düşer bunun birçok örnekleride var çünkü bu ileten dünyada büyük ekonomik rant elde ediyorlar satın alamıyacakları güç yok bunun içindirki ailelein büyük sorumluluklarına ihtiyaç var zaten bu konuda bizim devletimiz elinden geldigi kadar mücadele ediyor saygılar
|
|
![]() |
|
Diğer Sayfaları Görebilmek
İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
Yanıt Yaz
Sayfa
<12
Forum Atla
Forum izinleri

Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma
Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin