Anasayfam Yap Favorilerime Ekle E-Posta Tavsiye Et Birecik Dernek Birecik Portal Yardım Radyo Destek Hattı
Birecik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > BİRECİK GENEL > BİRECİK-SORUNLARI-ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Uyuşturucu Sorunu
  YARDiM YARDiM  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1)
Üye:

Uyuşturucu Sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yazar
ELİT AKEY
<font color=ff7b3c>ELİT AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet uğur hocaoğlu
Yas:35
Kullanıcı No.: 1107

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehmet hocaoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:42
Orjinalini yazan: odtukampus

Mehmet abi açtığın konu ve duyarlılığın için teşekkür ediyorum.Ama sanırım bu konu sadece çevremizdekileri uyararak önlenebilecek bir sorun değil.Şükran hanım ve diğerleri gibi ben de emniyet görevlilerinin bu konuda bir şey yap(a)maması durumunu anlayamadım doğrusu.
Bu yüzdendir ki Birecik'teki forum üyeleri bir kaç kişi toplanarak,yani Birecik Forumu temsilcisi olarak bu konuyu emniyet görevlileriyle konuşup,tartışıp daha sonra da bizleri aydınlatabilirler...

Eger bu konuda görüşme gibi bir karar alınırsa bende o gönülü arkadaşlarımıza bu magdur ailenin ismini telefonda söylerim onunla görüşüp ayrıntılı bilgi alırlar ve ayrıntılı bir bilgi ile emniyet'e giderler.
iMZA:  
...UMUT İLE SEVDA İLE DÜŞ İLE...

Yukarı Don
B.SITKI YAYLACI Açılır Kutu Gör
TEMSİLCİ
<font color=bf0000>TEMSİLCİ</font>
İzmir Temsilcisi
Simge
Uye Bilgileriisim: BEKIR SITKI YAYLACI
Yas:54
Kullanıcı No.: 114

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı B.SITKI YAYLACI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 13:36
Bundan iki / üçyıl önceydi galiba...o zaman foruma yeni katılmıştım...
İbret olsun..ibret alınsın...kullananlar varsa..uyarılsın..tedaviye alınsın...(Bazılarının dediği gibi bu tür durumlar polisiye çarelerle önlenemez) diye...UYUŞTURUCU KULLANAN BİR ANNE/BABA DAN  DOĞAN ÇOCUĞUN RESMİ ni..forumda yayınlamıştım...
Fakat mevcut tehlikeyi yada gelecek olan tehlikeyi göremeyen...kişiler tarafından...ibretlik resim forumdan silindi....
Şimdi o arkadaşlara soruyorum...NE OLDU...HANİ BİRECİKTE BÖYLE ŞEYLER OLMAZDI...KİMSE UYUŞTURUCU KULLANMAZDI.....kendimizi kandırmayalım beyler...bayanlar...
Bu savunma ancak şu demektir...ben görmüyorsam...öyle bir şey yoktur...

Ve yukarıda da dediğim gibi...bu olay lar sadece polisiye önlemlerle engellenmez...konuşmak..ikna.. kötü örnekleri uyarı mahiyetinde gösterme..ders alınmasını sağlama..ve o illete ulaşılmasını engelleme yolları bunların önlenmesinde sadece bir iki yoldur...
Kimsenin bu illet ile tanışmaması...kullanmaması..bunu bir geçim kaynağı haline getirmemesi dileklerim ile...
iMZA:  
elbette türkiye’de de en uzun koşuysa devrim
o, onun en güzel yüz metresini koştu
ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen
en hızlısıydı hepimizin,
ilk o göğüsledi ipi...
Yukarı Don
yücel yardımcı Açılır Kutu Gör
ONURSAL ÜYE
<font color=008000>ONURSAL ÜYE</FONT>
Simge
Uye Bilgileriisim: Yücel Yardımcı
Yas:52
Kullanıcı No.: 5459

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yücel yardımcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2010 Saat 18:40
arkadaşlar bu illet bütün dünyada insanlıgın sorunu şu an belkide mahalenizde oturdugunuz binada daha yakınınızda  bu iletin bagımlısı olabilir bu ileten çoçukları korumanın tek yolu koluk kuvetlerinden  önce aileye düşer bunun birçok örnekleride var çünkü bu ileten dünyada büyük ekonomik rant elde ediyorlar satın alamıyacakları güç yok bunun içindirki ailelein büyük sorumluluklarına ihtiyaç var zaten bu konuda bizim devletimiz elinden geldigi kadar mücadele ediyor saygılar
iMZA:  
Dünya üzerinde vicdanımdan başka kimseden korkmayacağım. Adaletsizliğe adaletle yaklaşacağım.
Yukarı Don

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum izinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005

** !! Birecik Forumunda Bulunan Bilgiler ve Dosyalar izinsiz Kopyalanamaz !! **
LUTFEN iZiNSiZ KOPYA ETMEYiNiZ.
ALINTI YAPTIGINIZDA KAYNAK GOSTERiNiZ.
EMEGE SAYGI DUYUNUZ.

Bu Sayfa 0,500 Saniyede Yüklendi.