Anasayfam Yap Favorilerime Ekle E-Posta Tavsiye Et Birecik Dernek Birecik Portal Yardım Radyo Destek Hattı
Birecik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > BİRECİK GENEL > BİRECİK-SORUNLARI-ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Birecik'in şebeke sulararı (ahh ahh)
  YARDiM YARDiM  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1)
Üye:

Birecik'in şebeke sulararı (ahh ahh)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yazar
AKEY
<font color=0000ff><b>AKEY</b></font>
Uye Bilgileriisim: mahmut asker
Yas:22
Kullanıcı No.: 6481

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı askermahmut Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Birecik'in şebeke sulararı (ahh ahh)
    Gönderim Zamanı: 15-Temmuz-2010 Saat 21:23
CryBirecikte son yıllarda şebeke sularının kirliliği sebebiyle yüzlerce vatandaşımız hastalandı bn dahil buna çözüm bulabilmek için sesimizi duyurmamız lazım hepimiz bunun farkındayız e daha ne duruyoruz belediye yetkililerini bu konu etrafına toplayalım...
iMZA:  
askermahmut
Yukarı Don
mehmet hocaoğlu Açılır Kutu Gör
ELİT AKEY
<font color=ff7b3c>ELİT AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet uğur hocaoğlu
Yas:35
Kullanıcı No.: 1107

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehmet hocaoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Temmuz-2010 Saat 16:43
Bu konuya bende deginmek istiyorum bende yeni döndüm birecikten 20 gün kaldım orda arkadaşımızın dedigi gibi hastaneler dolup taşıyor marketler hazır su yetiştiremiyor abartısız su bulmak için bazen bir kaç market dolaşmak gerekiyor yegenim rahatsızlandı hastaneye götürdün hastanede ki doktor bunları hak etigimizi söyledi böyle bir şeyin bilinçli bir toplumda yaşanamıyacagını söyledi bencede haklı yönetimden hesap sorulması gerektigini söyledi ki bende hak veriyorum ona.Yönetim yeni bir şeyler yapmakla ugraşırsa çok daha iyi olur bence.Umarım ki yönetim su sorununu bir ana önce çözer,saglık bu başka bir şey degil.
iMZA:  
...UMUT İLE SEVDA İLE DÜŞ İLE...

Yukarı Don
aşiyan Açılır Kutu Gör
ELİT AKEY
Uye Bilgileriisim: mahmut aykılıç
Kullanıcı No.: 2758

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı aşiyan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2010 Saat 17:51
 Şehir suları bence yeni bağlandı heralde bundan sonra temiz olacak.
Yukarı Don
yargıç 63 Açılır Kutu Gör
KIDEMLİ AKEY
<font color=53a9ff>KIDEMLİ AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: ahmet tekayak
Yas:42
Kullanıcı No.: 4056

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yargıç 63 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2010 Saat 21:52
size katılıyorum.gerçekten çok kırlı
iMZA:  
tekayak
Yukarı Don
esgin Açılır Kutu Gör
ONURSAL ÜYE
<font color=008000>ONURSAL ÜYE</FONT>
Simge
Uye Bilgileriisim: müslüm esgin
Yas:50
Kullanıcı No.: 116

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı esgin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21-Temmuz-2010 Saat 23:14
selalmlar herkese arkadaslardan bazıları haklıda olsa ılk kullanımda yenı sebekede kırlılık olabılır dıyorlar ama soz konusu ınsan saglıhıysa bu mazeret sayılmaz ılk kullanımda tesısat temızlenene kadar su bosa akıtılabılır herhalde unutmuslar veya suyu bosa akıtmak ıstememıslerdır.
nasıl olsa bırecık lıler kabullenır.
Yukarı Don
yusufsözmen Açılır Kutu Gör
VİP
<font color=800080>VİP</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: YUSUF SÖZMEN
Yas:28
Kullanıcı No.: 3840

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yusufsözmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 11:46
en son arıtma tesisi yapılıyordu inşallah en kısa zamanda düzelecektir
iMZA:  
İNSANIN KAZANDIĞI PARADAN DEĞİL PARANIN KAZANDIĞI İNSANDAN KORKULUR
Yukarı Don
orıte Açılır Kutu Gör
KIDEMLİ AKEY
<font color=53a9ff>KIDEMLİ AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: uğur ayılmazer
Yas:39
Kullanıcı No.: 2396

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı orıte Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2010 Saat 11:54
umarım kimse hastalanmaz heleki bu yaz aylarında
iMZA:  
saygılarımla
Uğur AYILMAZER
Yukarı Don
ılgın Açılır Kutu Gör
KIDEMLİ BACEY
<font color=53a9ff>KIDEMLİ BACEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: SEMA ZELAL ALTUN(ERKOYUNCU)
Yas:29
Kullanıcı No.: 6326

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı ılgın Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2010 Saat 13:36
Ben bırecıkte yasamıyorum ama ne zaman bırecığe gelsem sokakların pisliği çarpık yapılaşma pazar gunu sık sık su kesılmesı ve buna benzer bırçok sorunla karşılasıyorum.Bırecık'e hakettığı değer verılmıyor.beledıye bence bu konularda eksık kalıyor gıbı daha duzenlı daha profosyonel çalışmalar yapılabılır ve bırde dıkkatımı çeken sey şu bırecıkte sokak aralarında fırınlar var evden bozma izbe yerler burda sağlık kosullarına hiç dıkkat edılmıyor ekmeklerın yapıldığı yerler tezgahlar oldukça pıs bu tur yerlere ruhsat verılırken denetleme yapılması gerekmıyor mu ınsan sağlığı bu kaadr ucuz olmamalı.....
iMZA:  
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Yukarı Don
MEHMET ŞERİF Açılır Kutu Gör
TEMSİLCİ
<font color=bf0000>TEMSİLCİ</font>
Gaziantep Temsilcisi
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet şerif YÜCEL
Yas:63
Kullanıcı No.: 320

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı MEHMET ŞERİF Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 17:07
                  SEVGİLİ DOSTLAR;

SEVGİLİ DOSTUMUZ,MAHMUT ASKER KARDEŞİMİZİN SU KİRLİLİĞİ KONUSUNDA AÇMIŞ OLDUGU TOPİĞİ OKUDUM VE YAKINDAN İNCELEYEREK,KONUYA YORUM YAPAN VE ÖNERİLERİ İLE ELEŞTİRİLERİNİ BELİRTEN DOSTLARIMIZADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
            ELEŞTİRİLERE CEVAP VERİRİKEN MÜMKÜN OLDUGU KADAR KARŞIMDAKİ DOSTLARIMIZA DOYURUCU VE TATMİN OLACAKLARI BİLGİLERLE CEVAP VERMEK İSTERİM.
            SU KİRLİLİĞİ,BUNDAN BİRKAÇ GÜN ÖNCE ŞEHİR ŞEBEKEMİZDE KİRLİ SULARIN AKTIĞI BİZLERE BİLDİRİLMİŞ,KONU  HAKKINDA ETRAFLICA GEREKLİ ARAŞTIRMA YAPILARAK NEDEN KAYNAKLANDIGI HUSUSUNDA BİLGİLER ALINMIŞTIR.
            ŞEHİR İÇME SUYU ŞEBEKEMİZ SENELERCE ÖNCE YAPILMIŞ VE ASBES BORU DEDİĞİMİZ BORULARDAN OLUŞMAKTADIR.BU BORULARDA ZAMANLA YOSUNLAŞMA VE KİRLİLİKLER OLUŞABİLİYOR.BU KİRLİLİKLERDE ARIZALAR SIRASINDA ŞEBEKEDE SUYUN BASINCININ  DÜŞMESİ İLE BULUNDUKLARI YERLERDEN KOPMAKTADIRLAR.BUNLARDA SU BIRAKILDIGI ZAMAN ABONELERE KADAR GİTMEKTEDİR. 
             AYRICA SUYUNDA AZ KİRLİLİ TESPİT EDİLEN BİR KUYU TAMAMEN DEVRE DIŞI BIRAKILMIŞ ŞEBEKEYE SU VERMESİ ENGELLENMİŞTİR.
             SU İLE İLGİLİ DİGER KONULARI (UYARMAK GÖREVİMİZDİR) KONULU BAŞLIKTA ETRAFLICA ANLATILMIŞTIR.
             SAYIN MEHMET HOCAOĞLU;ELEŞTİRİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.SUYLA İLGİLİ BAŞKA BİRŞEY YAZMAMA GEREK OLMADIGINI BELİRTMEK İSTERİM.ANCAK HASTANEDE GÖREVLİ OLAN DOKTOR KİMDİR VE BİLMİYORUM.ŞEHİR İÇME SUYU SAYIN DOKTORUN ÇALIŞTIGI KURURMUN LABROTUVARINDA YAPILAN ANALİZLER SONUCU HALKA İÇİRİLMEKTEDİR.O ARKADAŞIMIZ ÇOK DUYARLI İSE ELİNE SUYU ALIR VE GELİR YETKİLİLERİ UYARIR.HEKES KENDİ GÖREVİNİ YAPARSA BU ÜLKEDE HAL OLMAYACAK BİR ŞEY KALMAZ.
            SAYIN MÜSLÜM ESGİN ;SU GEREKTİĞİ KADAR BOŞA AKITILMIŞ,BU GÜNLER SÜRMÜŞTÜR.NE UNUTULMUŞ NEDE SUYUN BOŞA AKITILMASINA KIYILMAMIŞTIR.ELEŞTİRİNİZDEKİ (NASIL OLSA BİRECİK KABUL EDER)SÖZLERİNİ ASLA KABUL ETMİYOR VE HEMŞERİLERİMİZİN HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK OLDUĞU DÜŞÜNCESİNDEYİM.BİRECİK HALKI KENDİSİNE LAYIK OLMAYANA TEPKİ GÖSTERECEK KADAR DUYARLIDIR.
             SAYIN SEMA ERKOYUNCU;FIRINLARLA İLGİLİ ELEŞTIRİLERİNİZE TEŞEKKÜR EDER,KONU İLE İLGİLİ OLARAK(UYARMAK GÖREVİMİZDİR) BAŞLIKLI YAZIDA YETERINCE YER VERİLMİŞTİR.
             YENİ ELEŞTİRİ VE ÖERİLERİNİZİ BEKLER SELAM VE SAYGILAR SUNARIM.

M.Şerif YÜCEL
              BEL.BAŞK.YRD.

Yukarı Don
mehmet hocaoğlu Açılır Kutu Gör
ELİT AKEY
Simge
Uye Bilgileriisim: mehmet uğur hocaoğlu
Kullanıcı No.: 1107

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı mehmet hocaoğlu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2010 Saat 17:30
Sayın belediye başkan yardımcısı mehmet şerif yücel abimize nazik ve hoş görülü açıklamaları için teşekür ediyoruz.Ancak sonuçta bu sorun yaşanmıştır ve bir çok insan magdur olmuştur muhakak ki bu sorun bu yönetimle başlayan bir sorun degildir,ancak halk çözüm bekler dogaldır.Birecikte kaldıgım kısa süre içersinde (27/06/2010) bizde bu soruna muhatap olduk ben ordayken bir çok kişi aynı sorundan hastanelere geldi oysa sayın belediyemiz bu sorunu bir kaç gün önce ögrenmiş bana göre çok geç ögrenmiş.SAYGILAR
iMZA:  
...UMUT İLE SEVDA İLE DÜŞ İLE...

Yukarı Don

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum izinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005

** !! Birecik Forumunda Bulunan Bilgiler ve Dosyalar izinsiz Kopyalanamaz !! **
LUTFEN iZiNSiZ KOPYA ETMEYiNiZ.
ALINTI YAPTIGINIZDA KAYNAK GOSTERiNiZ.
EMEGE SAYGI DUYUNUZ.

Bu Sayfa 0,750 Saniyede Yüklendi.