|
| Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1) |
| Üye: |
Ali Karaaata İÖO Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştü |
Yanıt Yaz
|
Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
| Yazar | |
CAVDAR EMİN
ONURSAL ÜYE
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CAVDAR EMİN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yoneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Alıntı Cevapla
Konu: Ali Karaaata İÖO Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştüGönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 18:58 |
|
Birecik'te Bir Okul Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Dönüştürüldü
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ali Karaata İlköğretim Okulu, Kaymakam Ozan Balcı'nın yoğun çalışmaları neticesinde Anadolu Öğretmen Lisesi'ne dönüştürüldü.
İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, ilçede açılması için çalışmaların sürdüğü Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 2010-2011 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi. Kaymakam Balcı, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey ile açılması planlanan okulla ilgili alan araştırması yaptıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi. Anadolu Öğretmen Liseleri'nin eğitim fakültelerine öğrenci yetiştirdiklerini belirten Kaymakam Balcı, öğretmenlik mesleğini seçecek öğrencilerin bu liselerde mesleklerine sağlam bir giriş yapabilmelerine olanak verildiğini dile getirdi Not: Bu haberi Birecik PortaL sayfasından aktardım.
|
|
![]() |
|
Müslüm Erçetin
FORUM YÖNETİMİ
Copright © 2005-2009 Birecik Forumu |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Müslüm Erçetin
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 23:32 |
|
Haberi ben de okudum. Ama ilköğretim okulunun liseye dönüştürülmesini, haberdeki yanlışlık olarak tahmin ediyorum. Zira Karşıyaka'da bulunan bu ilköğretim okulunun yüzlerce öğrencisi var ve yakın çevrede başka ilköğretim okulu da yok bildiğim kadarıyla. Eğer haber doğruysa bu öğrenciler ne olacak? Ali Karaata İlköğetim Okulu'nun yanında bir de Ali Karaata Lisesi var. Zannediyorum bu lise Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştürülmüştür. Doğrusu da bu olur. Yakında öğreniriz...
|
|
![]() |
|
freely
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 00:45 |
|
Haber doğru Müslüm abi. Ali Karaata İlköğretim Okulu'nun Anadolu Öğretmen Lisesi olduğunun resmi yazısı bugün geldi. Karşıyaka'da bu okulumuzun yanısıra Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu ve Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu da bulunuyor. Bu okulumuz(Ali Karaata) taşımalı eğitim veriyordu. Çevre köylerden gelen öğrenciler TOKİ İlköğretim Okulu'na nakledilecek, Karşıyaka'da ikamet eden öğrenciler de, F.Aydın Mirkelam Okulu'nda eğitimlerine devam edecekler.
|
|
![]() |
|
Müslüm Erçetin
FORUM YÖNETİMİ
Copright © 2005-2009 Birecik Forumu |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Müslüm Erçetin
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 00:56 |
|
Bilgi için teşekkür ederim Ömer. Öğrencilerin mağdur olmaması sevindirici. O halde Anadolu Öğretmen Lisesi Birecik'e hayırlı olsun.
|
|
![]() |
|
yusufsözmen
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yusufsözmen
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 11:25 |
|
anadolu öğretmen lisesi birecikte bu alanda ilk oluyor ilköğretim öğrencilerinin mağdur olmayacak olması haberin lezzetini arttırıyor tekrar memlekete hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
SADONIZM
FORUM YÖNETİMİ
|
Mesaj Seçenekleri
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 15:20 |
|
Bir Öğretmen Lisesi mezunu olarak Bireciğimizin bir Öğretmen Lisesi,hem de Anadolu Öğretmen Lisesine kavuşması sevindirici bir haber.Umarım adı da Ali KARAATA Anadolu Öğretmen Lisesi olarak devam eder..
|
|
![]() |
|
i.Halil BİNGÖL
FORUM YÖNETİMİ
Birecik Forumu Mesaj Rekortmeni |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı i.Halil BİNGÖL
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2010 Saat 09:30 |
|
Birecik için hayırlı olsun..
|
|
![]() |
|
odtukampus
VİP
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı odtukampus
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2010 Saat 02:11 |
|
Herkes gibi ben de bu olayın hayırlı olmasını diliyorum.Fakat umarım bu durumdan dolayı Birecik daha da fazla göç alıp kendi içinde boğulmaz.Çünkü bildiğim kadarıyla Birecik M.A.Ç. anadolu lisesi açıldıktan sonra Birecik'in nüfus oranını önemli ölçüde etkilemişti...
|
|
![]() |
|
gemileryaktim
ELİT AKEY
|
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı gemileryaktim
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 10:33 |
|
bireciğe dışardan öğrencilerin gelerek ekonomide az da olsa bir canlılık yaratacağı kesin,bu bakımdan ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.ancak asıl düşündürücü olan şey onbinlerce öğretmen mezununun senelerce kpss sınava girmesi ve hala atanamamış olması,inşallah bu okulu bitirdikten sonra üniversitelerin eğitim fakültesine yerleşecek gençler üniversiteden mezun olduktan sonra atanır ve bu okula gitmiş olmanın pişmanlığını yaşamaz.
|
|
![]() |
|
Diğer Sayfaları Görebilmek
İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.
Yanıt Yaz
Forum Atla
Forum izinleri

Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma
Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005
** !! Birecik Forumunda Bulunan Bilgiler ve Dosyalar izinsiz Kopyalanamaz !! **