Anasayfam Yap Favorilerime Ekle E-Posta Tavsiye Et Birecik Dernek Birecik Portal Yardım Radyo Destek Hattı
Birecik Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > BİRECİK GENEL > BİRECİK'TEN HABERLER
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Ali Karaaata İÖO Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştü
  YARDiM YARDiM  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Konuyu Görüntüleyenler: 1 (Üye: 0, Misafir: 1)
Üye:

Ali Karaaata İÖO Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yazar
ONURSAL ÜYE
<font color=008000>ONURSAL ÜYE</FONT>
Simge
Uye Bilgileriisim: EMİN TOPCU
Yas:55
Kullanıcı No.: 5814

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı CAVDAR EMİN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ali Karaaata İÖO Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştü
    Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 18:58
Birecik'te Bir Okul Anadolu Öğretmen Lisesi'ne Dönüştürüldü
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Ali Karaata İlköğretim Okulu, Kaymakam Ozan Balcı'nın yoğun çalışmaları neticesinde Anadolu Öğretmen Lisesi'ne dönüştürüldü.
 İlçe Kaymakamı Ozan Balcı, ilçede açılması için çalışmaların sürdüğü Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 2010-2011 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayacağını söyledi. Kaymakam Balcı, geçtiğimiz günlerde ilçeye gelen Öğretmen Yetiştirme ve Eğitimi Genel Müdürü Ömer Balıbey ile açılması planlanan okulla ilgili alan araştırması yaptıklarını ve fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Anadolu Öğretmen Liseleri'nin eğitim fakültelerine öğrenci yetiştirdiklerini belirten Kaymakam Balcı, öğretmenlik mesleğini seçecek öğrencilerin bu liselerde mesleklerine sağlam bir giriş yapabilmelerine olanak verildiğini dile getirdi

Not: Bu haberi Birecik PortaL sayfasından aktardım.
Yukarı Don
Müslüm Erçetin Açılır Kutu Gör
FORUM YÖNETİMİ
<font color=0003c>FORUM YÖNETİMİ</font>
Birecik Forumu Kurucusu
Simge
Copright © 2005-2009 Birecik Forumu
Uye Bilgileriisim: Müslüm Erçetin
Yas:41
Kullanıcı No.: 12

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Müslüm Erçetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17-Haziran-2010 Saat 23:32

Haberi ben de okudum. Ama ilköğretim okulunun liseye dönüştürülmesini, haberdeki yanlışlık olarak tahmin ediyorum. Zira Karşıyaka'da bulunan bu ilköğretim okulunun yüzlerce öğrencisi var ve yakın çevrede başka ilköğretim okulu da yok bildiğim kadarıyla. Eğer haber doğruysa bu öğrenciler ne olacak?

Ali Karaata İlköğetim Okulu'nun yanında bir de Ali Karaata Lisesi var. Zannediyorum bu lise Anadolu Öğretmen Lisesine dönüştürülmüştür. Doğrusu da bu olur. Yakında öğreniriz...
iMZA:  
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine.
BU MEMLEKET BİZİM!!!

Yukarı Don
freely Açılır Kutu Gör
VİP
<font color=800080>VİP</font>
Uye Bilgileriisim: ÖMER ÇİFTÇİ
Yas:31
Kullanıcı No.: 1351

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı freely Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 00:45
Haber doğru Müslüm abi. Ali Karaata İlköğretim Okulu'nun Anadolu Öğretmen Lisesi olduğunun resmi yazısı bugün geldi. Karşıyaka'da bu okulumuzun yanısıra Yüzüncü Yıl İlköğretim Okulu ve Ferit Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu da bulunuyor. Bu okulumuz(Ali Karaata) taşımalı eğitim veriyordu. Çevre köylerden gelen  öğrenciler TOKİ İlköğretim Okulu'na nakledilecek, Karşıyaka'da ikamet eden öğrenciler de, F.Aydın Mirkelam Okulu'nda eğitimlerine devam edecekler.
Yukarı Don
Müslüm Erçetin Açılır Kutu Gör
FORUM YÖNETİMİ
Birecik Forumu Kurucusu
Simge
Copright © 2005-2009 Birecik Forumu
Uye Bilgileriisim: Müslüm Erçetin
Yas:41
Kullanıcı No.: 12

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı Müslüm Erçetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 00:56
Bilgi için teşekkür ederim Ömer. Öğrencilerin mağdur olmaması sevindirici. O halde Anadolu Öğretmen Lisesi Birecik'e hayırlı olsun.
iMZA:  
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür,
Ve bir orman gibi kardeşçesine.
BU MEMLEKET BİZİM!!!

Yukarı Don
yusufsözmen Açılır Kutu Gör
VİP
Simge
Uye Bilgileriisim: YUSUF SÖZMEN
Yas:28
Kullanıcı No.: 3840

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı yusufsözmen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 11:25
anadolu öğretmen lisesi birecikte bu alanda ilk oluyor ilköğretim öğrencilerinin mağdur olmayacak olması haberin lezzetini arttırıyor tekrar memlekete hayırlı olsun
iMZA:  
İNSANIN KAZANDIĞI PARADAN DEĞİL PARANIN KAZANDIĞI İNSANDAN KORKULUR
Yukarı Don
SADONIZM Açılır Kutu Gör
FORUM YÖNETİMİ
Birecik Forum Yönetimi
Simge
Uye Bilgileriisim: Sadettin Gürsöz
Yas:49
Kullanıcı No.: 2829

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı SADONIZM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18-Haziran-2010 Saat 15:20
     Bir Öğretmen Lisesi mezunu olarak Bireciğimizin bir Öğretmen Lisesi,hem de Anadolu Öğretmen Lisesine kavuşması sevindirici bir haber.Umarım adı da Ali KARAATA Anadolu Öğretmen Lisesi olarak devam eder..
iMZA:  
Prof.Dr. Sadettin GÜRSÖZ
Harran Ün.Ziraat Fak. Öğr.Üyesi
0414 318 3702
0542 275 0181
0536 980 0206
Yukarı Don
i.Halil BİNGÖL Açılır Kutu Gör
FORUM YÖNETİMİ
Simge
Birecik Forumu Mesaj Rekortmeni
Uye Bilgileriisim: İbrahim Halil Bingöl
Yas:36
Kullanıcı No.: 22

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı i.Halil BİNGÖL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19-Haziran-2010 Saat 09:30
Birecik için hayırlı olsun..
iMZA:  
Yukarı Don
odtukampus Açılır Kutu Gör
VİP
Birecik Kampüs Üyesi
Simge
Uye Bilgileriisim: abdullah çimenlidal
Yas:25
Kullanıcı No.: 1685

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı odtukampus Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20-Haziran-2010 Saat 02:11
Herkes gibi ben de bu olayın hayırlı olmasını diliyorum.Fakat umarım bu durumdan dolayı Birecik daha da fazla göç alıp kendi içinde boğulmaz.Çünkü bildiğim kadarıyla Birecik M.A.Ç. anadolu lisesi açıldıktan sonra Birecik'in nüfus oranını önemli ölçüde etkilemişti... 
iMZA:  
Suskunluğum asaletimdir.Bir lafa bakarım laf mı diye,bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Yukarı Don
gemileryaktim Açılır Kutu Gör
ELİT AKEY
<font color=ff7b3c>ELİT AKEY</font>
Simge
Uye Bilgileriisim: Ümit Yaşar Aktaş
Yas:28
Kullanıcı No.: 161

Ruh Halim:
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Alıntı gemileryaktim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11-Temmuz-2010 Saat 10:33
bireciğe dışardan öğrencilerin gelerek ekonomide az da olsa bir canlılık yaratacağı kesin,bu bakımdan ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun.ancak asıl düşündürücü olan şey onbinlerce öğretmen mezununun senelerce kpss sınava girmesi ve hala atanamamış olması,inşallah bu okulu bitirdikten sonra üniversitelerin eğitim fakültesine yerleşecek gençler üniversiteden mezun olduktan sonra atanır ve bu okula gitmiş olmanın pişmanlığını yaşamaz.
iMZA:  
vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor;bir hilal uğruna Ya Rab ne güneşler batıyor
Yukarı Don

Diğer Sayfaları Görebilmek İçin Sağ Taraftaki Sayfa Numaralarına Tıklayınız.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum izinleri Açılır Kutu Gör

Copyright ©2005-2009 BiRECiK FORUMU
Forum Kurucusu: Muslum Ercetin
Kurulus Tarihi: 14.07.2005

** !! Birecik Forumunda Bulunan Bilgiler ve Dosyalar izinsiz Kopyalanamaz !! **
LUTFEN iZiNSiZ KOPYA ETMEYiNiZ.
ALINTI YAPTIGINIZDA KAYNAK GOSTERiNiZ.
EMEGE SAYGI DUYUNUZ.

Bu Sayfa 0,422 Saniyede Yüklendi.